Webbyrå Falun - Dalarna | Wordpress Webbdesign och SEO | DalaWebb
Vefsíðugerð - kóngulóavefur
lína með hring
Vefsíðugerð - 3d blue icon
Vefsíðugerð - gular línur
Vefsíðugerð - hliðarpunktar

10 saker som säger att din webbplats behöver uppdateras!

Här är en lista med 10 saker som kan berätta att det kan vara dags att uppdatera din webbplats / webbutik eller till och med bara göra en helt ny från grunden och i så fall kan WordPress -systemet passa dig bra med den flexibilitet det erbjuder.

1. Antalet besök på webbplatsen minskar

Om antalet besök på din webbplats minskar och / eller det finns nästan ingenting att nämna alls, då måste det undersökas om någon av punkterna nedan kan vara orsaken. Om du däremot inte vet ens om du får besök överhuvud att då kanske det är bäst att du bara slutar läsa och skickar ett meddelande till oss nu direkt 🙂

2. Webbplatsen fungerar inte bra eller fungerar inte alls på smarta enheter

Enligt statistik för 2018 tittade 52,2% av användarna på webbplatser på smarta enheter (se källa).Så om din webbplats inte uppfyller de moderna kraven då missar du bara tåget så att säga.

3. Du har slutat peka kunder till att besöka din webbplats

Om du har slutat rikta dina kunder till din webbplats är det mycket troligt att webbplatsen / webbutiken inte längre är en kredit till företaget. Utseendet kan ha blivit föråldrat, innehållet på webbplatsen för gammalt och/eller bara felaktig information om företaget / produkterna / tjänsterna.

4. Webbplatsen / webbutiken är långsam

Om din webbplats tar väldigt lång tid att ladda är det ett tecken på att alla ramar kring webbplatsen / webbutiken inte har följt den utveckling som har skett i layouten på webbplatser. Det kan också vara så att din värd fungerar helt enkelt inte men enligt vår erfarenhet om webbplatser om det tar lång tid att ladda är det mycket troligt att användaren inte kommer att bry sig om att vänta och börja leta efter information / produkter / tjänster någon annanstans

5. Webbplatsen / webbutiken är inte säker

Säkerhet är en mycket viktig fråga i det moderna samhället och det kan ofta glömmas att titta på dessa delar på t.ex. webbplatser som “bara finns där” och om du säljer något eller lagrar data bör du göra säkerheten till en absolut prioritet. Det kostar inte mycket arbete att ha dessa grunder i ordning.

6. Du kan inte enkelt uppdatera webbplatsen

Du behöver inte vara ett datorgeni för att kunna uppdatera innehåll eller lägga till produkter till din webbplats / webbutik. Gamla Content Management System tenderar att sluta fungera, vara osäkra och kan därmed hålla din webbplats gisslan. Moderna Content Management System som WordPress är utformade för att låta användare logga in och redigera eller lägga till innehåll på webbplatsen.

7. Företaget eller tjänsten / produkterna finns inte på sökmotorer

Om dina tjänster eller information om dig inte är lätt att hitta på sökmotorer har du helt enkelt problem och vidare kan du också överväga vilken roll webbplatsen har inom ditt företag. Om du behöver hjälp vid sökmotoroptimering så rekommenderar vi detta.

8. Webbplatsen / webbutiken är inte användarvänlig

Användarnas tålamod minskar ständigt idag och är mycket mindre än förut, så det är viktigt att din webbplats / webbutik är användarvänlig. Detta kan göras genom att förenkla alla funktioner (t.ex. att ha en online-köpprocess mycket enkel och bekväm), ha relevant information tillgänglig och lätt att hitta innehåll/ produkter på webbplatsen.

8. Webbplatsfel och / eller trasiga länkar

Webbplatser med fel i sig och / eller trasiga sidor (404 sidor) skrämmer bort kunder och även sökmotorer som Google och Bing.

9. Brist på koppling vid sociala medier

Som de flesta borde vara medvetna om är att idag spelar sociala medier en stor roll i vårt dagliga liv. Om din webbplats / webbutik inte har länkar till sociala medier missar du helt enkelt av tåget. Här är det både viktigt att länka företagets sociala medier till webbplatsen och att användare kan dela innehåll / produkter / tjänster på de sociala medier de använder.

10. Konkurrenter med en ny och användarvänlig webbplats / webbutik

De flesta har en konkurrent och om konkurrenten (eller konkurrenterna) har en ny och bättre webbplats än dig är det mycket troligt att de gör bättre resultat på sökmotorer, har fler besök, flera ledtrådar och mer försäljning från webbplatsen än du. Att ha en bra och kraftfull webbplats är helt enkelt väldigt viktigt om du vill vara konkurrenskraftig. Det glöms ofta bort att en webbplats är ett företags ansikte.

Om du känner någon koppling till något i denna sammanfattning

Om du ser något i denna sammanfattning som gör att du vill kolla över och granska din nuvarande webbplats / webbutik att då är det viktigt att veta att skapa en ny webbplats / webbutik behöver inte vara komplicerat, tidskrävande eller kostsamt. Kontakta oss och då ger vi dig ett fast och rimligt priserbjudande.

Deildu þessu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Vefsíðugerð - þjónustuicon

Information om DalaWebb

Kontor på Island och Sverige

Öppet från 09:00 - 16:00 alla vardagar

Följ oss

Vefsíðugerð - Vefhönnun - Wordpress - WooCommerce