Webbyrå Falun - Dalarna | Wordpress Webbdesign och SEO | DalaWebb
Vefsíðugerð - kóngulóavefur
lína með hring
Vefsíðugerð - 3d blue icon
Vefsíðugerð - gular línur
Vefsíðugerð - hliðarpunktar

Varför välja WordPress content management system?

WordPress Content Management System lanserades den 27 maj 2003 och är idag det överlägset största Content Management System (CMS) i världen idag med över 74 miljoner webbplatser som använder det.

WordPress började som ett kraftfullt bloggsystem men har sedan dess utvecklats till det mest kraftfulla Content Management System idag tack vare alla möjliga tillägg (gratis och betalda) som kan läggas till systemet på ett enkelt sätt.

I det här inlägget, låt oss gå över fördelarna med att använda WordPress i webbdesign:

 1. WordPress är ett gratis Content Management System


  WordPress är i grunden ett gratis system och alla kan använda det och skapa en enkel webbplats. Eftersom WordPress -systemet erbjuder många möjligheter, som med det mesta, finns det en viss inlärningskurva för systemet (om du ska göra allt själv) och på grund av dess storlek finns det gott om videor och skrivna instruktioner om det mesta relaterat till WordPress.

  Det finns också ett stort “stöd” -gemenskap där du kan ställa frågor och få svar från andra som också använder systemet.

 2. Open Source


  WordPress är ett “Open Source” -system som innebär att vem som helst kan hänvisa till koden på webbplatsen och skriva ytterligare lösningar direkt till systemet.

 3. WordPress passar alla, små som stora


  WordPress är inte bara det mest populära Content Management System, men också kan inget annat system komma nära det, men enligt W3Techs används WordPress av 59,5% av webbplatser som stöder CMS -system (Content Management System). Nästa Content Management System efter det är Joomla med 5,9%.

  Bland de stora företag som använder WordPress inkluderas Mashable, Naza, Coca Cola, Wall Street Journal, CNN, Mozilla, Disney, Playstation, Techcrunch och mer.

 4. Plugin för allt och ingenting


  WordPress har förmodligen en av de största marknadsplatserna för alla typer av tillägg som kan laddas ner med eller utan kostnad. Det finns nästan ingenting som inte redan finns på WordPress -marknaden.

 5. Sökmotorvänligt Content Management System


  WordPress Webbplatser tenderar att göra höga poäng på sökmotorer och det beror ofta på att systemet uppdateras väldigt ofta och den innehåller en mängd verktyg som hjälper dig att leverera innehåll på en webbplats på ett mer “rätt sätt” till nätet.

 6. Säkerhet på spetsen och frekventa uppdateringar


  WordPress designades med säkerhet i åtanke och det anses vara en mycket säker miljö för att köra webbplatser. På grund av sin storlek är det som med allt i världen ett intressant system för vissa parti att försöka bryta sig in i och det händer vanligtvist. Det finns dock gott om verktyg för att förhindra detta och för att övervaka inbrottsförsök.

  Det bör också noteras att det ofta förekommer säkerhetsuppdateringar till Content Management System och tillägg som vanligtvis kan prylas med ett enda musklick.

 7. Lätt att hantera olika “media” -ämne och innehåll


  WP systemet är inte begränsat till att skriva text och så, utan det kommer med ett inbyggt “media” -system där du kan ladda upp bilder, videor och audiofiler. WordPress stöder också möjligheten att infoga innehåll från andra källor (“inbäddade”) som t.ex. För att ladda upp YouTube -videor direkt till en textruta eller med en produkt.Detta är en mycket bekväm funktion att ha.

 8. Bra kontroll och överblick över användarna


  Att lägga till användare i WordPress -systemet är väldigt enkelt, men det som kanske är ännu bättre med användarsystemet är att du kan definiera vilken typ av åtkomst varje användare har och därmed styra vad individer kan göra i första hand. (eftersom systemet är öppet och lätt att använda kan en person som inte är bekant med systemet radera helt något som han inte skulle ta bort)

Slutsats

WordPress har alla fördelar som ett Content Management System behöver ha så om du vill skapa en ny webbplats eller uppgradera en äldre webbplats bör du titta på vad WordPress Content Management System kan göra för dig.

Gärna kontakta oss om du behöver hjälp med webbdesign.

Deildu þessu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Vefsíðugerð - þjónustuicon

Information om DalaWebb

Kontor på Island och Sverige

Öppet från 09:00 - 16:00 alla vardagar

Följ oss

Vefsíðugerð - Vefhönnun - Wordpress - WooCommerce