Webbyrå Falun - Dalarna | Wordpress Webbdesign och SEO | DalaWebb
Vefsíðugerð - kóngulóavefur
Vefsíðugerð - 3d blue icon

WooCommerce Webbutiker

Vefsíðugerð - vertical lína
lína með hring
WooCommerce netverslun - greiða á netinu
Vefsíðugerð - Round circle icon

WooCommerce e-handel

Vefsíðugerð - gular línur

Det har nog aldrig varit en bättre och roligare tid att starta och driva en e-handel än nu. Vi har designat en mängd olika e-handelbutiker och anslutit dem till olika lösningar som ekonomisystem , leveranssystem, prenumerationssystem, rabattsystem och mycket mer.

Fördelen med att använda WooCommerce för att sätta upp en e-handelbutik är att det finns så många olika möjligheter. Om du funderar på att starta en e-handel, kontakta oss för att få ett fast pris.

Wordpress icon | Vefsíðugerð
Vefsíðugerð - Icon - Hringur

WooCommerce Webbshop

WooCommerce Webbshop är ett av världens största e-handelssystem och 22% av de miljontals största e-handlarna använder just WooCommerce. På grund av dess storlek finns det inget som inte kan lösas genom att använda WooCommerce i din e-handelbutik.
Vefsíðugerð | Plugin icon
Vefsíðugerð - Icon - Hringur

WooCommerce plugins

Du får alla tillägg som du behöver för din WooCommerce e-handel. Bland annat finns det anslutningar till isländska och utländska kreditkortsutgivare, lösningar för POS, lagersystem, faktureringssystem och i princip allt annat som du behöver.
Vefsíðugerð | Desktop icon
Vefsíðugerð - Icon - Hringur

Webbdesign och layout

Det är enkelt att sätta upp och designa en e-handelswebbplats i WooCommerce, men det finns också ett stort utbud av färdiga layouter att välja mellan. Det är dock viktigt att undersöka vad som ligger bakom en layout och få hjälp av experter innan du köper en sådan layout.
skalanleg vefhönnun | Vefsíðugerð
Vefsíðugerð - Icon - Hringur

Skalbar webbdesign

Responsiv design Alla layouter som kommer från vefsidugerd.com är skalbara så att de fungerar på alla smarta enheter. Detta är en viktig faktor eftersom 52% av webbplatserna besöks via smarta enheter.
3 Dots | Vefsíðugerð

Arbetsflöde

Det är viktigt att bara börja arbetet efter att ha granskat och gått igenom några punkter. Det är en del av vårt arbetsflöde så att vi kan erbjuda fasta priser.
Verkferli - Vefsíðugerð í WordPress
Vefsíðugerð - pattern

Information om DalaWebb

Kontor på Island och Sverige

Öppet från 09:00 - 16:00 alla vardagar

Följ oss

Vefsíðugerð - Vefhönnun - Wordpress - WooCommerce